Budúcnosť našej planéty a teda ani budúcnosť stravovania nám nie je ľahostajná. To dávame jasne najavo portfóliom potravín a produktov do udržateľnej kuchyne v našom obchode, a tento rok sme sa to rozhodli dať najavo aj počas prednášok o udržateľnosti v stravovaní a o budúcnosti potravín. Vyslali sme našich partnerských výživových poradcov na dni zdravia do firiem po Slovensku a teraz takúto bezplatnú prednášku môžete absolvovať aj vy a vaši kolegovia.
Jedlý hmyz ako potravina budúcnosti?
Pri zrode myšlienky realizovania prednášok bola obyčajná výmena názorov o našom jedlom hmyze a o tom, či práve táto potravina bude v najbližších desiatkach či stovkách rokov základom nášho stravovania. Keďže spolupracujeme s odborníkmi, netrvalo to dlho a zhromaždili sme dostatok dát na to, aby sme mali v tejto problematike jasnejšie. Aby tých dát nebola škoda, rozhodli sme sa, že ich posunieme aj ďalej - ku všetkým ľuďom, ktorých téma udržateľnosti a zdravej výživy zaujíma.
Počas prednášky s výživovými poradcami sa dozviete, aký je problém súčasného nastavenia potravinového priemyslu, aké má jedlý hmyz plusy a mínusy, aké nástrahy a výzvy čakajú v budúcnosti hmyzí priemysel, ale aj to, aké ďalšie potravinové alternatívy môžu byť skutočnou budúcnosťou stravovania.
Firemné dni zdravia, dni udržateľnosti a iné
Ako si takúto prednášku rezervovať? Kapacity síce nemáme neobmedzené, no je to naozaj bezplatné a termín prednášky pre vaše dni zdravia pre zamestnancov si môžete rezervovať jednoducho. Stačí nám napísať na venhel@venhel.com a my sa s našimi odborníkmi pokúsime nájsť vyhovujúci termín online alebo osobnej prednášky priamo vo vašej spoločnosti.